Paxera Ne İçin Kullanılır? paroksetin etken maddesini içeren bir antidepresan ilaçtır. Özellikle beyindeki serotonin seviyesini artırarak etki gösterir. Ayrıca Serotonin, ruh halini, uykuyu ve iştahı düzenleyen bir kimyasaldır.
Aşağıdaki durumlarda kullanılabilir:
- Majör depresif bozukluk (MDD): Ayrıca sürekli mutsuzluk, ilgi ve zevk kaybı, konsantrasyon güçlüğü, uyku sorunları, iştah değişiklikleri, enerji kaybı gibi belirtilerle kendini gösteren bir ruhsal hastalıktır.
- Panik bozukluğu: Bunun yanında Ani ve yoğun korku ve endişe atakları ile kendini gösteren bir anksiyete bozukluğudur.
- Sosyal anksiyete bozukluğu (sosyal fobisi):Bunun yanında toplum önünde konuşma, topluluğa katılma gibi durumlarda aşırı endişe ve utanç ile kendini gösteren bir anksiyete bozukluğudur.
- Yaygın anksiyete bozukluğu (kaygı bozukluğu): Bunun yanında Sürekli ve aşırı kaygı, endişe, gerginlik ile kendini gösteren bir anksiyete bozukluğudur.
- Obsesif kompulsif bozukluk (OKB): Kişinin tekrarlayan, istenmeyen düşünceler veya davranışlara sahip olduğu bir anksiyete bozukluğudur.
Genellikle günde bir kez, sabahları aç karnına alınır. Bunun yanında doz, hastanın durumuna göre doktor tarafından belirlenir.
Ciddi yan etkileri şunlardır:
- Serotonin sendromu
- Nöroleptik malign sendrom
- Mani
- İntihar düşünceleri
Faydaları
- Depresyon semptomlarını azaltır
- Panik atak semptomlarını azaltır
- Sosyal anksiyete semptomlarını azaltır
- Yaygın anksiyete semptomlarını azaltır
- OKB semptomlarını azaltır
Yolculuğumuza Devam Edin İlgilenebileceğiniz Diğer Benzer Konulara Göz Atın✨
Doeda Ne Demek ? – Giriş ( VPN Olmadan ) Giriş Hakkın da Video
Paxera’nın Kullanımı
Paxera, doktorun talimatlarına göre kullanılmalıdır. Paxera’yı kendi kendinize kullanmamalısınız.
Paxera’yı alırken aşağıdakilere dikkat etmelisiniz:
- Paxera’yı başka antidepresanlarla birlikte kullanmadan önce doktorunuza danışın.
- Özellikle Alkolle birlikte Paxera almamalısınız.
- İlaç alırken kendinizi kötü hissederseniz doktorunuza danışın.
Paxera’nın Yan Etkileri
Paxera’nın yaygın yan etkileri genellikle hafiftir ve zamanla geçer. Ancak, Paxera’nın ciddi yan etkileri de olabilir. Yan etkilerinden herhangi birini yaşarsanız, doktorunuza danışın.
Fiyatı
Bunun yanında Eczanelere ve ilacın dozuna göre değişmektedir. Paxera’nın fiyatı hakkında bilgi almak için eczacınıza danışabilirsiniz.
Kullanıcı Yorumları
Özellikle İlacı kullanan kişilerin yorumları, ilacın faydaları ve yan etkileri hakkında bilgi verebilir. Paxera kullanan kişilerin yorumlarını internette bulabilirsiniz.
Paxera İle İyileşenler
Etken maddesini içeren bir antidepresan ilaçtır. Beyindeki serotonin seviyesini artırarak etki gösterir. Serotonin, ruh halini, uykuyu ve iştahı düzenleyen bir kimyasaldır.
- Majör depresif bozukluk (MDD): Ayrıca Sürekli mutsuzluk, ilgi ve zevk kaybı, konsantrasyon güçlüğü, uyku sorunları, iştah değişiklikleri, enerji kaybı gibi belirtilerle kendini gösteren bir ruhsal hastalıktır.
- Panik bozukluğu: Özellikle Ani ve yoğun korku ve endişe atakları ile kendini gösteren bir anksiyete bozukluğudur.
- Sosyal anksiyete bozukluğu (sosyal fobisi): Bunun yanında Toplum önünde konuşma, topluluğa katılma gibi durumlarda aşırı endişe ve utanç ile kendini gösteren bir anksiyete bozukluğudur.
- Yaygın anksiyete bozukluğu (kaygı bozukluğu): Ayrıca Sürekli ve aşırı kaygı, endişe, gerginlik ile kendini gösteren bir anksiyete bozukluğudur.
- Obsesif kompulsif bozukluk (OKB): Kişinin tekrarlayan, istenmeyen düşünceler veya davranışlara sahip olduğu bir anksiyete bozukluğudur.
Paxera, genellikle günde bir kez, sabahları aç karnına alınır. Doz, hastanın durumuna göre doktor tarafından belirlenir.
Yaygın yan etkileri şunlardır:
- Uykusuzluk
- Baş dönmesi
- İştahsızlık
- Halsizlik
- Kabızlık
- Terleme
- Cinsel işlev bozukluğu
Ciddi yan etkileri şunlardır:
- Nöroleptik malign sendrom
- Mani
- İntihar düşünceleri
Paxera İle İyileşenlerin Yorumları
Birçok kişi tarafından depresyon, anksiyete ve diğer ruhsal bozuklukların tedavisinde etkili olduğu bildirilmiştir. Özellikle Paxera kullanan kişilerin yorumları, ilacın faydaları ve yan etkileri hakkında bilgi verebilir.
İyileşenlerin Yorumlarından Örnekler
- Ayrıca “Paxera’yı depresyon tedavisi için kullandım. İlacı kullanmaya başladıktan sonra birkaç hafta içinde kendimi daha iyi hissetmeye başladım.Özellikle Ruh halimim iyileşti, daha motive oldum ve sosyalleştim.”
- Ayrıca “Paxera’yı panik atak tedavisi için kullandım. İlacı kullanmaya başladıktan sonra birkaç ay içinde panik ataklarımın sıklığı ve şiddeti azaldı. Özellikle Artık günlük hayatımda rahatlıkla işlere konsantre olabiliyorum.”
- Ayrıca “Paxera’yı sosyal anksiyete bozukluğu tedavisi için kullandım. İlacı kullanmaya başladıktan sonra topluluk önünde konuşmaktan ve sosyal ortamlara girmekten korkmamam gerektiğini fark ettim.Özellikle Hayatım çok daha keyifli hale geldi.”
Yan Etkileri
Özellikle Paxera, paroksetin etken maddesini içeren bir antidepresan ilaçtır. Bunun yanında Beyindeki serotonin seviyesini artırarak etki gösterir. Ayrıca Serotonin, ruh halini, uykuyu ve iştahı düzenleyen bir kimyasaldır.
Özellikle Paxera, aşağıdaki durumlarda kullanılabilir:
- Majör depresif bozukluk (MDD):Ayrıca Sürekli mutsuzluk, ilgi ve zevk kaybı, konsantrasyon güçlüğü, uyku sorunları, iştah değişiklikleri, enerji kaybı gibi belirtilerle kendini gösteren bir ruhsal hastalıktır.
- Panik bozukluğu: Bunun yanında Ani ve yoğun korku ve endişe atakları ile kendini gösteren bir anksiyete bozukluğudur.
- Sosyal anksiyete bozukluğu (sosyal fobisi): Özellikle Toplum önünde konuşma, topluluğa katılma gibi durumlarda aşırı endişe ve utanç ile kendini gösteren bir anksiyete bozukluğudur.
- Yaygın anksiyete bozukluğu (kaygı bozukluğu):Ayrıca Sürekli ve aşırı kaygı, endişe, gerginlik ile kendini gösteren bir anksiyete bozukluğudur.
- Obsesif kompulsif bozukluk (OKB): Kişinin tekrarlayan, istenmeyen düşünceler veya davranışlara sahip olduğu bir anksiyete bozukluğudur.
Yan Etkileri
- Uykusuzluk
- Baş dönmesi
- İştahsızlık
- Halsizlik
- Kabızlık
- Terleme
- Cinsel işlev bozukluğu
Etkilerinin Önlenmesi
- Doktorunuzun talimatlarına göre kullanın.
- Aniden kesmeyin.
- Hapı kullanırken kendinizi iyi hissetmiyorsanız doktorunuza danışın.
- Uykusuzluk yaşıyorsanız, yatmadan önce ılık bir duş alın, hafif bir şeyler yiyin ve alkolden kaçının.
- Özellikle Baş dönmesi yaşıyorsanız, ani hareketlerden kaçının ve başınızı döndüren durumlardan uzak durun.
- Bunun yanında İştahsızlık yaşıyorsanız, küçük ve sık aralıklarla beslenin.
- Özellikle Halsizlik yaşıyorsanız, düzenli egzersiz yapın ve yeterince dinlenin.
- Bununla birlikte Kabızlık yaşıyorsanız, bol su için ve lif bakımından zengin yiyecekler tüketin.
- Özellikle Terleme yaşıyorsanız, hafif ve nefes alabilen kıyafetler giyin.
- Ayrıca Cinsel işlev bozukluğu yaşıyorsanız, doktorunuzla konuşun.
- Roblox Robuxlu Hesaplar 2024 – %100 Denenmiş Bedava!
- Pubg Mobile Bedava Hesap 2024 – %100 Çalışan Ücretsiz Hesap!
- En İyi YouTube İzlenme Satın Alma Yeri
Keşfetmeye Hazır Mısınız? BizeKalmasın.com‘dan ? Ana Sayfamıza Göz Atın! ?